Otel, Restoran ve Kafelerinizde Geleceğin Sağlık Trendi ile Fark Yaratın

Otel, Restoran ve Kafelerinizde Geleceğin Sağlık Trendi ile Fark Yaratın

Binlerce yıldır insanoğlu bitkileri şifa amaçlı kullanmıştır. Günümüzde de toplumların %70’i kendini tedavi edebilme, sağlıklı yaşam tarzını iyileştirme, sentetik ilaçların yan etkilerinden kaçınma gibi motivasyonlar ile tıbbi ve aromatik bitkisel yağları tercih etmektedir.

2021 yılında kurulan ve alanında uzman akademisyenlerle 18 ay süren AR-GE çalışmalarının ardından 2022’de hayata geçirilen Agreka, “Doğanın Uzmanlığını Harmanlıyoruz!” mottosuyla, tıbbi ve aromatik bitkisel yağların, aromatik suların gücü ile kişilere hayatın her alanında sağlık ve güzellik getirmeyi hedefliyor.

Ürün analizleri Anadolu Üniversitesi’nde yapılan Agreka’nın çeşitli faydalar sunan, %100 saf yağlardan üretilen geniş bir ürün portföyü bulunuyor.

Tüketici kanalında iyi bir ivme yakalayan Agreka, Horeca kanalında fark yaratmak isteyen müşterilerine özel geliştirilmiş ürünler sunuyor.

Agreka otellerin spa bölümleri için konseptlerine uygun masaj yağları, peelingler, vücut ve dudak balmları formüle ediyor, istedikleri boy ve ambalajda tedarik ediyor.

Otel odaları içinde yeni bir trend öneriyor. Misafirlerinize vücut losyonları veya saç kremleri yerine doğal, bitkisel yağları sunun. Bu amaçla kullanılabilecek ürünler ise saç bakım yağı, ayak bakım yağı, antibakteriyal el bakımı, vücut yağları, doğal parfüm, ağız gargarası, uyku karışımları ve ihtiyaca yönelik diğer ürünler.

Ayrıca Agreka kafe ve restoranlar için masalarda sunulacak gül suyu ve lavanta suyu gibi aromatik sulara dikkat çekiyor. Ortamın hoş kokusu ve hijyeni için müşteri ihtiyaçlarına özel aromaterapötik spreyler formüle ediyor.

Ve ekliyor; İşletmenizi doğanın uzmanlığına bırakın…

www.agreka.com.tr