Gree Hava Temizleme Cihazı Virüs ve Bakterileri Yüzde 99,95 Oranında Temizliyor!

Gree Hava Temizleme Cihazı Virüs ve Bakterileri Yüzde 99,95 Oranında Temizliyor!

900’ün üzerinde test laboratuarı bulunan ve Ar-Ge çalışmalarına fazlasıyla önem veren Gree’nin hava temizleme cihazı havadaki virüs ve bakterileri %99,95 oranında temizliyor. Gree Hava Temizleme Cihazı kapalı mekanlarda güvenli, sağlıklı ve konforlu bir ortam yaratıyor. Cihazın hava kalitesini kritik oranda yükselten filtre sistemi ön filtre, aktif karbon filtre, H13 Hepa filtre olmak üzere 3 adet filtreden oluşuyor. Gree Hava Temizleme Cihazı 3’lü filtre teknolojisi sayesinde önce havadaki evcil hayvan tüyü gibi büyük partikülleri ön filtresiyle tutuyor ve temizliyor ardından da iç kısımdaki filtreleriyle toz, polen, akar gibi en ufak partiküllere kadar havayı filtreliyor. Böylece hava yolu ile bulaşan hastalıkların, evcil hayvan tüyünün ya da tozun sebep olduğu alerjik durumların büyük ölçüde önüne geçiliyor. Tüm bunların yanında filtre sisteminde virüsleri ve bakterileri solunan havadan arındırmak için etkili bir yöntem olan ultraviyole ışınları kullanılıyor ve bu sayede kapalı mekanlarda benzersiz bir hijyen sağlanıyor.

36 m2’ye kadar etkili cihaz, hava kalitesi göstergeleri ile mekândaki havanın kalitesini takip edebilmenizi sağlıyor. Gree Hava Temizleme Cihazı ihtiyaçlarınıza göre otomatik, uyku, turbo, normal olmak üzere 4 farklı çalışma modu sunuyor. Hijyen talebini üst düzey seviyede karşılayan Gree Hava Temizleme Cihazı uyku kalitenizi de hem havayı temizleyerek hem de sessiz çalışan fanı ile bir üst seviyeye taşıyor. Gelişmiş teknolojinin sunduğu imkânların yanında cihazın üst yüzeyinde bulunan dokunmatik kontrol paneli de kullanım kolaylığı ve estetik bütünlük sağlıyor.

Tüm Gree ürünleri, Gree Türkiye Temsilcisi TLC Klima bayileri, gree. com.tr e-ticaret sitesi ve tüm büyük e-ticaret pazaryerlerinde, sağlıkla nefes almak ve hayat standartlarını yukarı taşımak isteyenleri bekliyor.

www.tlcklima.com www.gree.com.tr