Profesyonel Mutfakların Tercihi Mayapaz 900 Serisi

Profesyonel Mutfakların Tercihi Mayapaz 900 Serisi

Profesyonel Mutfakların Tercihi Mayapaz 900 Serisi

 

Endüstriyel Mutfak sektöründe hem yurtiçi hem de yurtdışında hizmet veren ve üretimde çok uzun yılların tecrübesini gelişen teknolojileriyle harmanlayan Mayapaz Endüstriyel, 26 senedir müşterilerine kaliteli ve güvenilir ürünler sunuyor.
Mutfak alanında uzman mühendislerin titiz çalışmalarıyla elde ettiği mutfak makinelerini ve projelerini teknolojinin tüm imkânlarını kullanarak üretime geçiren Mayapaz, bu ürünleri ile kullanıcılarına kalitenin keyfini ve rahatlığı vadediyor.
Endüstriyel mutfak alanında çok geniş bir ürün gamı bulunan Mayapaz Endüstriyel’in profesyonel mutfaklar tarafından en çok tercih edilen ürün gruplarından biri de 900 serisi. Bu seri Horeca/EDT sektöründe genellik otel ve restoran gibi büyük işletmelerehitap ediyor.İçerisinde Elektrikli-Gazlı Fritöz-Elektrikli-Gazlı Izgara, Gazlı Kuzine,Elektrikli-Gazlı Kaynatma Tenceresi Elektrikli-Gazlı Ocak, Elektrikli-Gazlı Makarna Haşlama Makinesi, Elektrikli-Gazlı Benmari, Ara Tezgâhlar gibi
birden fazla ihtiyaca yönelik 12 farklı ürün bulunan 900 serisi, profesyonel mutfaklara hem kaliteli hem de pratik kullanım sunuyor.