İşletmeler İçin Online Siparişin Yeni Adresi

İşletmeler İçin Online Siparişin Yeni Adresi

2023 yılı itibarıyla hizmete giren Yemek Hazır, %50’ye varan indirimlerle farklı restoranlardan verilecek siparişleri “tek sepet” te toplayıp “tek ödeme” ile teslim alma imkanı sunan ilk ve tek sipariş uygulaması. Özellikle kalabalık buluşmalarda farklı restoran seçimleri nedeniyle bir sorun haline gelebilen online sipariş verme deneyimini, “Ortak Sepet” adındaki özelliğiyle kolaylaştırarak keyfe dönüştürüyor. Online siparişte devrim yaratan uygulama, herkesin dilediği restorandan sipariş vermesine ve ayrı ayrı ödeme yapmasına imkan tanıyor. “Tek sepet, çok lezzet” sloganıyla yola çıkan Yemek Hazır, belirli restoranların siparişlerini, aynı kuryeden teslim alma olanağı da sağlıyor.

Yemek Hazır, sadece müşteriler için değil işletmeler için de en avantajlı fırsatları sunarak diğer markalarla farkını net bir şekilde ortaya koyuyor. Yeni üye iş yerlerine, 2024 sonuna kadar %50 indirimle, %3’ten başlayan oranlarda komisyonla uygulamada yer alma imkanı sunuluyor. Ayrıca müşterilerine %20 indirim sağlayan restoranlardan sıfır komisyon alan başka bir online yemek siparişi uygulaması bulunmuyor. Vegan ve vejetaryen restoranlara ayrı bir segmentte yer verilerek hem işletmelere hem kullanıcılara kolaylık sağlanıyor.

Android ve ios tüm cihazlara indirilebilen Yemek Hazır, seçili restoranların %30’a varan indirimine ek olarak, anlaşmalı banka kartlarıyla yapılan alışverişlerde %20’ye varan ve toplamda %50’yi bulan indirimle sipariş verme olanağı sağlıyor.

Uygulama, kullanıcılarına sunduğu bu indirimlerle çatısı altındaki restoranlara yönelik talebi yükseltirken, işletmelerin bilinirliğinin artmasına da destek oluyor.

Şu an İstanbul’un bazı bölgelerinde hizmet veren Yemek Hazır, önce İstanbul’un geneline daha sonra da tüm Türkiye’ye yayılma hedefinde.

www.yemekhazir.com.tr