BAKERY PLUS 2025 için Start Verildi!

BAKERY PLUS 2025 için Start Verildi!

Ekmek, Pasta Makineleri, Dondurma, Çikolata ve Teknolojileri Fuarı BAKERY PLUS için yeni tarih açıklandı. BAKERY PLUS, 16-19 Ekim 2025 tarihleri arasında 6. kez Ankara’da ATO Kongre ve Sergi Sarayı ‘Congresium’ fuar alanında düzenlenecek.


Bir önceki organizasyonu (2023), katılımcı ve ziyaretçi sayısındaki artış ve sağladığı çok sayıda yatırım fırsatı ile başarıyla tamamlayan BAKERY PLUS, sektörün hızlı gelişimini ve yüksek potansiyelini destekleyen en önemli ticaret platformlarından biri olmayı sürdürüyor. Sektörün öncü firmaları, değişen tüketici beklenti ve ihtiyaçlarına yönelik geliştirdikleri ürünleri sektörün karar vericileri, yatırımcıları ve işletmecilerine sunarak yeni iş bağlantılarının önünü açıyor.


Messe Stuttgart Ares Fuarcılık Genel Müdürü Ufuk Altıntop, sektörün geleceğine ve fuarın bu noktadaki önemine şu sözlerle değiniyor:


“Dünya nüfusunun 2050 yılına kadar 10 milyara ulaşacağı öngörülüyor. Bu tespitten yola çıkan sektör raporları gıdaya olan talebin de artacağı sonucunu vurguluyor. Fuarımızın odaklandığı sektörler açısından bakarsak, bu durum fırıncılık başta olmak üzere, pastacılık, şekerleme vd. alanlarda kullanılan malzemeler için arz ve ticaret hacminin de artması anlamına gelecek. Bu durum, pazardaki şirketlerin, artacak talepten faydalanması için doğru planlamalar yapması gerekliliğini de ortaya koyuyor. Fuarlar da elbette arz ve talebi buluşturan en önemli ticari platformlar olarak bu noktada yerlerini ve önemlerini korumaya hatta arttırmaya devam edecekler. Bizler de ziyaretçilerimizin ve katılımcılarımızın fuara ilişkin değerlendirmelerine baktığımızda, ortak görüşlerinin fuarın öneminin gelecekte daha da artacağı yönünde olduğunu görüyoruz. Fuarımızın, sektör içinde oynadığı rolün bu şekilde onaylanması bizim için çok sevindirici.”

https://bakery-plus.com/