Digital Menuboard ve Kurumsal TV Çözümleri

Digital Menuboard ve Kurumsal TV Çözümleri

Kullanımı oldukça yaygınlaşan digital menu board sistemlerinde donanım ve içerik yönetim için bir kez bütçe ayrılırken, bir diğer klasik seçenek olan statik, basılı materyal tercihinde ise yapılan her yeni afiş, poster basımına özel; matbaa, lojistik, operasyonel giderler ve uygulama benzeri ödemelerin yapılması gerekiyor. Yapılan araştırmalara göre uzaktan merkezi yönetim yazılımı ile iletişimini gerçekleştiren kurumlar; baskı, lojistik, operasyonel vb. maliyetlerini de ortalama %60 düşürebiliyor. Dijitalleşme sürecinin adımların biri olan dijital menü board sistemleriyle hem ürünlerini sergileyen hem de güncel kampanya ve uygulamalarını duyuran şirketler, misafir tercihlerini etkili şekilde yönlendirerek verimliliği artırmayı hedefliyor SSC Sistem Teknolojileri; Türkiye’nin bilinen markaları ve dünyadan global markalar olmak üzere 100’e yakın firmaya bu alanda hizmet sağlıyor. Organizasyonunu satış, pazarlama, yazılım gibi birçok kademede sektöründe en az 15 yıl ve üzeri deneyime sahip ekibi ile yürütüyor.


SSC Sistem Teknolojileri Pazarlama ve Kurumsal Satış Müdürü Harun R. Akol; “Kontrol ettiğimiz dijital menu board’larla, işletmelere fiyat ve görsellerini hızlıca güncelleyip, müşteriyi daha fazla cezbetme fırsatı sunuyoruz. Tek merkezden yönetilen sistem ile markalar menü değişikliklerini tek tıkla, anında gerçekleştirebiliyorlar üstelik mesafe tanımaksızın ve lokasyona özel yayın imkanına sahip olarak. Teknoloji üzerinden gerçekleştirilen menü görselleri müşteriler için daha cezbedici olduğu kadar markalar için de matbaa, lojistik, uygulama ve kontrol gibi yapılması zorunlu gördükleri restoran giderlerinden tamamen uzaklaştırıyor. Kurulumunu yapıp, yönettiğimiz dijital menu board’larla işletmelerin iş yükünü azaltıp, onlara dijital dünyanın araçlarını kullanarak müşteriye daha yakın olma fırsatını sunuyoruz. ‘Gıda sektörüne özel çözümlerimizden biri olan digital menu baord sistemleri’nin yanı sıra , digital signage konusunda her sektöre özel çözümler sunuyoruz. Bunların başında da Kurumsal Tv Sistemleri yer alıyor. Bu sistemler başta üretim tesisleri olmak üzere büyük işletmelerde de verimliliği artırmak ve kurumsal iletişimi hızlandırmak amaçlı kullanılıyor. Türkiye’nin önde gelen firmaları ve dünyada bilinen global markalar ile çalışmaktayız.

Pazar lideri olduğumuz faaliyet alanımızda tüm hizmetlerimizi tek elden ve anahtar teslim veriyoruz. Donanım, sistem kurulumu, ds uzaktan merkezi yönetim yazılımımız, içerik üretimi ve yönetimi, 81 ilde yerinde teknik servis dahil olmak üzere müşterilerimize özel esnek çözümler üretiyoruz.’’

https://www.sscteknoloji.com/