g2m İşletmelerin İhtiyaçlarını Karşılıyor

g2m İşletmelerin İhtiyaçlarını Karşılıyor

g2m olarak, her geçen gün gelişen ve büyüyen Ev Dışı Tüketim (EDT) sektöründe önemli adımlar atmaya devam ediyor, değişen tüketici talepleri doğrultusunda, sektörümüzdeki yenilikçi ve sürdürebilir çözümleri hayata geçiriyoruz.

Ev Dışı Tüketim sektöründe 40 yılı aşkın tecrübemizle işletmelerin ihtiyaç duyduğu gıda ve gıda dışı ürünlerin satış, tedarik ve dağıtım hizmetlerini sunuyoruz. Ülker Çikolata, Lovells, Bizim, Mis, Besler, Aytaç, Ülker Bizim Pastacılık Yağları, Donuk Fırıncılık Ürünleri markamız Ülker Marifet gibi marka bilinirliği ve kalitesi yüksek olan sektörün güçlü markalarını sektörle buluştururken; Dr. Oetker, Balparmak, Hellmans, Diversey, Jacobs gibi ulusal ve uluslararası önemli markaların distribütörlüğünü gerçekleştiriyoruz. Bünyemizdeki danışman şef kadromuzla profesyonel mutfaklara reçete ve ürün danışmanlığı veriyor, işletmelere yönelik dağıtım ve lojistik faaliyetleri yürütüyoruz. 2023 yılı sonunda Yıldız Holding çatısı altında faaliyet gösteren Türkiye’nin mağaza sayısı ve coğrafi yaygınlık bakımından en büyük organize toptan marketi Bizim Toptan ile birleşme sonrası g2m olarak köklü tecrübemizi daha da güçlendirerek Türkiye’nin her yerindeki Ev Dışı Tüketim noktalarına 3 ısı rejiminde ürün ve hizmet götürebilir hale geldik. Bağlı olduğumuz Yıldız Holding’in şirketlerinin de gücünü kullanarak sektöre kaliteli ürünleri uygun maliyetlerle sunmak için çaba gösteriyoruz. Catering ürünlerinden, pastacılık ürünleri ve donuk ürünlere kadar, içinde 9 farklı öz markamızın da yer aldığı 6 binin üzerinde SKU’dan oluşan ürün portföyümüzle, profesyonel mutfakların ihtiyaçlarını tedarik ederek iş ortaklarımızın rekabet avantajını korumalarına yardımcı oluyoruz.

g2m’nin özel markalı ürünleri ve distribütörlük hakkına sahip olduğu ulusal ve uluslararası markaların gücünü vurgulayan g2m Eksper Satış ve Dağıtım Hizmetleri A.Ş. Satıştan Sorumlu Genel Müdürü Furkan Akiner sözlerine şöyle devam etti: “Ev Dışı Tüketim sektöründeki başarı, değişen tüketici ihtiyaçlarına hızla uyum sağlamak ve yenilikçi çözümler sunmakla mümkündür. Biz de bu bilinçle hareket ediyor, yenilikçi ve tüketici odaklı adımlarımızla, sektördeki liderliğimizi pekiştirmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Paydaşlarımızla birlikte daha sürdürebilir, deneyim odaklı hizmet anlayışımızla hem müşterilerimize hem de ortaklarımıza en yüksek değeri sunmayı amaçlıyoruz.”

https://www.g2m.com.tr/