Sofralarda Doğal Taş İle Eşsiz Sunumlar

Sofralarda Doğal Taş İle Eşsiz Sunumlar

Sofralarda Doğal Taş İle Eşsiz Sunumlar

 

Kayrak, mermer ve bazalt gibi doğaltaşlardan üretilen yeni trend sunum ürünleri, özellikle üst segment ev dışı tüketim noktaları tarafından çok fazla tercih edilmeye başladı. Yüzyıllar süren oluşumlarını tamamlayan bu doğal taşlar, Mat For Home’un uzman tasarımları ile son hallerini alıp yeme-içme sektöründe her geçen gün biraz daha fazla kullanılıyor. Kullanılan tüm doğal taşlar, dünyanın en çeşitli renk ve dokulu mermer ocaklarına sahip Anadolu topraklarından çıkarılıyor. Kayrak, mermer ve bazalt gibi doğal taşlar kullanılarak üretilen bu sunum ürünlerinin her birinin oluşumlarına göre kendi kullanım alanları, avantajları ve özellikleri var.

Zarif, Dayanıklı ve Uzun Ömürlü

Hem zarif, hem dayanıklı ve hem de uzun ömürlü olmalarıyla şefleri ve yeme-içme profesyonellerini yarı yolda bırakmayan bu kaliteli ürünler, doğa dostu olup kullanımları tamamlandığında da doğa ile tekrar rahatlıkla
bütünleşebiliyorlar. Her biri el yapımı olmalarından dolayı renk ve doku olarak eşsiz olan bu sunum ürünleri, zanaatkar ustalar tarafından istenirse sipariş yoluyla kişi, kurum ve işletmelere özel ebat, adet ve formlarda da üretilebiliyor.