Kuruyemiş ve Kuru Meyvenin Lezzetli Hali: Besnut&Astronut

Kuruyemiş ve Kuru Meyvenin Lezzetli Hali: Besnut&Astronut

 Kuruyemiş ve Kuru Meyvenin Lezzetli Hali: Besnut&Astronut

 

Yerli ve ithal ürünleriyle yeme içme sektörüne lezzetli alternatifler sunan Besnut; pastacılıktan fırıncılığa, endüstriyel gıda üretiminden EDT toptancıları ve süpermarketlere kadar geniş bir yelpazede hizmet veriyor. Horeca sektörüne özel reçete ve
uygulamalar da sunan marka, kalite anlayışı ve uzmanlığını otel, restoran ve kafelerin ihtiyaçları doğrultusunda sahaya yansıtıyor. İstanbul, İzmir ve Bodrum’da gelişmiş soğutma ve saklama sistemlerine sahip depo ve dağıtım merkezi bulanan Besnut, kuru yemiş ve kuru meyveleri sektöre ve son tüketiciye lezzetli ve taze ulaştırmak konusunda oldukça iddialı.

Kuruyemiş ve kuru meyve sektöründe planlamadan tedarik sürecine, dağıtımdan ithalat ve ihracata kadar tüm aşamaları tek bir noktadan ve etkin bir biçimde yönetme fikriyle yola çıkan Besnut edindiği deneyimle sektör için güvenilir bir tedarikçi. Badem,ceviz, kaju ve ay çekirdeğinin ithalat sürecini baştan sona kendi ekibiyle yöneten Besnut, bunlar dışındaki yerli ürünlerini tarladan rafa gelene kadar titizlikle takip ediyor, yeni nesil dijital altyapılarla ürün izlenebilirliğini sistemine dahil ediyor. Yılların birikimi ile sürdürülebilir bir sistem kuran Besnut, üreticilerden özenle seçtiği ürünleri aynı özenle sektöre ulaştırılıyor. Besnut, son tüketiciye yönelik yeni nesil kuruyemiş markası Astronut ile de Türkiye’de paketli kuruyemişler içerisinde bulunmayan özel ürünleri tüketiciyle buluşturuyor.