Sağlıklı Yarınlar İçin Glütensiz Ürünler

Sağlıklı Yarınlar İçin Glütensiz Ürünler

Dola Gıda, 2014 yılından beri “Sağlıklı Ürünler, Sağlıklı Yarınlar” ilkesi ile çalışmalarına devam ediyor. Bu anlayış ile çıktıkları yolda, yaklaşık 10 yıldır doğal, organik, glütensiz ve diyabetik ürünler üretiyor ve müşterilerine ulaştırmak için çalışıyor. Özellikle glütensiz ürün pazarı içerisinde yer alan restoran ve kafeler başta olmak üzere ev mutfaklarında ihtiyaç duyulan tüm gıda maddelerinin üretimi yapılıyor.

Doğal, organik, glütensiz birçok farklı çeşitte en doğal, en güvenilir, en sağlıklı ürünleri üreten ve sunan Dola Gıda, Horeca sektörüne yönelik ürün yelpazesini genişletmeyi amaçlıyor. Tüm Türkiye’de Tarım Kredi Kooperatifi Marketler, yerel zincir marketler, A plus şarküteriler ve online satış sitesinde ürünler sunulurken; endüstriyel bazlı üretim ve toptan satışlar ile Horeca kanalında Türkiye’nin her noktasında ürünler, tüketicilerine ulaştırılıyor.

Dola Gıda, ürün grubu olarak 4 farklı kategoride üretimlerini sürdürürken, bu ürün grupları içerisinde son dönemde yüksek kalite ve lezzeti ile en çok tercih edilen Glütensiz Burgu ve Kesme Makarna ürünleri ön plana çıkıyor.

Glütensiz Burgu ve Kesme Makarna uzun AR-GE çalışmaları sonrasında karabuğday ve kinoadan üretilen ve lezzetiyle sadece vegan tüketiciler için değil her kitleye hitap eden bir lezzet olarak pazarda kendine yer buluyor.

Üretilen makarnaların içerisinde yumurta kullanılmıyor olması da yumurta alerjisi olanların tercih edebileceği bir ürün olarak dikkat çekiyor. Bahsedilen ürünler, endüstriyel ambalajlarla Horeca kanalında tercih edilen ürünler arasında yer alıyor. Dola Gıda, en sağlıklı, en kaliteli ve en güvenilir ürünleri, üreticiden direkt müşterilerine sunmak için “Sağlıklı Ürünler, Sağlıklı yarınlar.” mottosuyla çalışmalarını sürdürüyor.

www.dolagida.com.tr