Horeca Sektörü Dijitalleşiyor

Horeca Sektörü Dijitalleşiyor

İçerisinde bulunduğumuz dijital çağda tanıtım, pazarlama, sipariş, rezervasyon, dahili süreç yönetimi gibi farklı nedenlerle kendi özel uygulamasına sahip olmak isteyen işletmelere hızlı ve düşük maliyetli alternatif bir yol sunan kodsuz uygulama geliştirme platformu Kozmik, işletmecilere rekabet avantajı yaratacak uygulamalar oluşturma ve bağımsız olarak sürdürme yeteneği sağlıyor.

Özel bir uygulamanın kodlanarak geliştirilmesi çok maliyetli ve zaman isteyen bir süreç olmasının yanında geliştirme sonrasında uygulamanın çalışır durumda olmasını sağlayacak bir hizmet satın alması veya bir yazılımcının istihdam edilmesi anlamına geliyor.

Horeca sektöründe olduğu gibi kobi ağırlıklı sektörlerde işletmeler için bu ölçekte bir yatırım çoğu zaman mümkün olmuyor.

Bunun yerine Kozmik, birçok işletmecinin işletme hakkında bilgileri kaydetmek, takip etmek için kullandığı ve aşina olduğu elektronik tabloları sürükle bırak elementlerle uygulamalara dönüştürüyor. İşletmelerin basit ya da karmaşık farketmeksizin özel ihtiyaçlarını karşılayacak uygulamaları kodlama bilgisine ihtiyaç olmadan kolay, hızlı ve çok daha düşük maliyetlerle geliştirmesini sağlıyor.

Ek olarak platform kullanıcıları, Kozmik şablon marketinde yer alan farklı iş ihtiyaçlarına yönelik geliştirilmiş uygulama şablonlarından ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Kendi hesaplarına kopyaladıkları şablonları, işletmeleri için özelleştirdikten sonra dakikalar içinde kullanıma sunabiliyor.

Kozmik ile müşterilere veya çalışanlara dokunan Dijital Menü, Restoran ve Otel Rezervasyonu, Vardiya Yönetimi, Önden Sipariş gibi birçok uygulama çeşidi geliştirilebiliyor. Uygulamalar tek tıkla Web uygulaması olarak yayınlanabileceği gibi IOS ve Android uygulaması olarak mağazalara yüklenebilir.

Aylık abonelik modeli ile çalışan platformu, ücretsiz olarak denemek ve uygulama geliştirerek yayınlamak da mümkün.

Kozmik, yazılım teknolojisini Horeca sektörü için erişilebilir kılarken işletmelerin özel ihtiyaçlarına yönelik değer yaratan uygulamalara sahip olmasını sağlıyor.

Horeca sektöründeki işletmeler, Kozmik’i kullanarak operasyonlarını geliştirebilir, müşteri ve çalışanlarına olağanüstü uygulama deneyimleri sunabilir ve onları bir sonraki aşamaya taşıyacak teknoloji gücüne sahip olabilir.

kozmik.io