İyi Bir Karıştırma, Mükemmel Bir Son Ürünün Anahtarıdır!

İyi Bir Karıştırma, Mükemmel Bir Son Ürünün Anahtarıdır!

Firmamız 1987 yılında başladığı fırın ve pastane makineleri imalatında bugün uzman kadrosuyla fırın ve pastane sektörüne hizmet vermektedir. Mataş, üretmekte olduğu Ekmek Dilimleme, Planet Mikser, Spiral Mikser ve Hamur Yoğurma makinelerinde yurt içi pazarında kendisini kanıtlamış ve yurt dışı pazar payını da devamlı yükselten bir firmadır. Ürünlerde müşteri memnuniyetini esas alan kuruluşumuz bu doğrultuda çalışmalarını sürdürmektedir.

Mataş Gıda Makinaları Ar-Ge çalışmalarıyla en iyiyi, en güzeli yapmanın arayışı içindedir. Genç, dinamik, katılımcı kadromuzla hedeflerimize doğru ve emin adımlarla ilerlemeye devam edilecektir. Mataş ailesi olarak; bize duyduğunuz güveni korumak yaptığımız yatırımların en büyüğü olarak görüyoruz.

Sektöre giriş yaptığımız günden bugüne kadar müşterilerimizin ihtiyacı olan ekipmanları yüksek çeşitlilik ve kalite standartları ile hizmetlerine sunuyoruz. Bununla birlikte satış sonrası servisimiz ile 85’e yakın ülkede binlerce müşterimizin mutluluğuna ortak oluyoruz.

Son zamanlarda Ar-Ge bölümümüzün üzerinde çalıştığı, özel olarak tasarlanan ve üretilen Spiral Mikser Grubumuzun spiral çapa ve bıçak sistemi ile sektöre yeni bir soluk getirdik. “İyi Bir Karıştırma, Mükemmel Bir Son Ürünün Anahtarıdır!” sloganı ile yürüttüğümüz bu çalışmamız spiral çapa ve bıçak sistemimiz sayesinde homojen karışım sağlayarak hamurun fazla su almasını sağlamaktadır. Böylelikle müşterilerimiz fazla ürün alarak kazançlarını arttırırlar. Aynı zamanda ustalarımız dijital panelden anlık olarak hamurun ısısını takip edebilirler.

www.matasmakina.com