Orkide’ye “3 Yıldız – Superıor Taste Award” Lezzet Ödülü

Anasayfa » Orkide’ye “3 Yıldız – Superıor Taste Award” Lezzet Ödülü
Orkide’ye “3 Yıldız – Superıor Taste Award” Lezzet Ödülü

Orkide Zeytin Dalından Fesleğenli Zeytinyağı, Brüksel’deki Uluslararası Lezzet ve Kalite Enstitüsü (International Taste Institute – ITQI) tarafından ‘3 Yıldız Superior Taste Award’ lezzet ödülüne layık görüldü.

Dünyanın prestijli şef ve sömeliye derneklerine üye 200’den fazla profesyonel lezzet uzmanından oluşan jüri tarafından yapılan tat, koku ve kaliteye dayalı duyusal kör testler sonucunda Orkide Zeytin Dalından Fesleğenli Zeytinyağı, toplam puanı yüzde 90 ve üzerindeki ‘3 Yıldız – Sıra Dışı Ürün’ olarak lezzet ödülünü kazandı.  

Taze fesleğenin natürel sızma zeytinyağı ile birlikte işlenmesiyle üretilen Orkide Zeytin Dalından Fesleğenli Zeytinyağı; aroma, renklendirici ve katkı maddesi içermiyor, rengini, kokusunu ve lezzetini taze fesleğenden ve natürel sızma zeytinyağından alıyor. Orkide Zeytin Dalından Fesleğenli Zeytinyağı; her öğünde ekmek üstü atıştırmalıklarda, öğle ve akşam öğünlerinde ana yemeğe eşlik eden salatalarda, salata soslarında ve mezelerde, makarnalarda ve makarna soslarında, çorbalarda, sebze, et, balık ve tavuk yemeklerinde ve pizzalarda kullanılabilir.

www.orkide.com.tr