LAV’dan Şık ve Modern Karaflar

LAV’dan Şık ve Modern Karaflar

“Dolu Dolu LAV, Hayat Dolu LAV” mottosuyla herkesi ürünlerini lezzet, mutlulukla doldurmaya çağıran LAV, Fonte ve Vera Karaflar ile sudan ayrana, limonatadan meyve suyuna tüm içeceklerinizi şık bir şekilde sunmanızı sağlıyor. Fonte ve Vera, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor.

Hayatın her anına keyif katan LAV, sofralarında ve sunumlarında fark yaratmak, içeceklerini sağlıklı ve güvenli bir şekilde saklamak isteyenlere birbirinden şık karaflar sunuyor. Yalın ve estetik tasarımıyla dikkat çeken Fonte Karaf, kapaklı formu sayesinde içeceklerinizi de koruyor. Suyun yanı sıra meyve kokteylleri, detoks içecekleri, limonata, ayran gibi farklı içecekler için de kullanabileceğiniz Fonte Karaf, şıklığıyla sofralarınızın ve sunumlarınızın zarafetini tamamlıyor.

Modern çizgileriyle göz alan Vera Karaf, lezzet dolu sofraları estetikle tamamlıyor. Gri silikon kapağı sayesinde içeceklerinizi koruyan Vera Karaf, yalın çizgileriyle her sunuma uyum sağlıyor. Sofranızda fark yaratacak sürahilere ve “Hayat Dolu LAV” ürünlerine tüm LAV satış noktalarından ve web sitesi üzerinden ulaşılabiliyor.

www.lav.com.tr