Koroplast “Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü” Aldı

Koroplast “Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü” Aldı

Türkiye’nin lider ve sorumlu markası Koroplast, Ticaret Bakanlığı tarafından verilen Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’nü (YYS) almaya hak kazandı. Bu sayede Koroplast’ın uluslararası platformlarda da güvenilirliği bir kez daha kanıtlandı.

Türkiye’nin çöp torbası ve mutfak yardımcı ürünleri denildiğinde akla ilk gelen markası Koroplast, Ticaret Bakanlığı tarafından aranan tüm güvenlik koşullarını sağlayarak Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’ne (YYS), uluslararası adı ile Authorized Economic Operator’e (AEO) sahip oldu.

Koroplast, uluslararası alanda büyük avantaj sağlayan Yetkilendirilmiş Yükümlü Statüsü’nü alarak uluslararası platformlar için de güvenilirliğini kanıtladı. Bu sayede, önümüzdeki dönemde, ithalat ve ihracat süreçlerinde zaman ve maliyet tasarrufu, operasyonel kabiliyet, uluslararası pazarlarda rekabet gücü, marka değeri ve güvenilirliğinin artması gibi çeşitli avantajlar sağlayacak. Aynı zamanda Koroplast, karşılıklı tanıma anlaşması olan ülkelerde de statü ayrıcalıklarından yararlanma imkânına sahip olacak.

https://www.koroplast.com/tr