Kahve Zirvesi’nde Callebaut’tan Çikolata Şöleni

Kahve Zirvesi’nde Callebaut’tan Çikolata Şöleni

Dünyanın en iyi Belçika çikolatası Callebaut, kahve sektörünün liderlerini buluşturan Kahve Zirvesi’nde yerini alarak, birbirinden lezzetli çikolatalı kahveleri, çikolatalı soğuk içecekleri ve kahve yanı eşlikçileri ile büyük ilgi topladı.

14-15 Eylül tarihlerinde Müze Gazhane’de düzenlenen zirvede, Türkiye’de kahve sektöründeki üretim ve satış süreci tartışılırken, aynı zamanda yapay zeka ve sürdürülebilirlik alanlarından uzman isimler ve kahve sektörün kanaat önderleri geleceğe yönelik stratejilerini ve öngörülerini paylaştı.

Callebaut, kahve profesyonellerine özel olarak tasarladığı kafe atmosferindeki iç alanda, kahve yanı eşlikçileri ve çikolata ile zenginleştirilmiş sıcak/soğuk kahve içeceklerini katılımcıların beğenisine sundu. Profesyoneller için 30’dan fazla sıcak ve soğuk içecek tarifi hazırlanan etkinlikte kahve profesyonelleri ile birebir etkileşimde bulunuldu.

Zirve kapsamında, Barry Callebaut’un markalarından biri olan Van Houten bireysel katılımcılara yönelik olarak hazırlanan alanda sıcak ve soğuk çikolata içecekleriyle büyük ilgi gördü. Katılımcılar, Van Houten çikolataları ile hazırlanan içeceklerin tadını çıkardı. Çikolatalı içeceklere ek olarak ziyaretçiler, en iyi Belçika çikolatası olan Callebaut çikolataların, beş farklı musluktan akışını izlediği görsel şölende, eritilmiş çikolatayı Pretzel ya da Belçika waffle’ına batırıp tatma şansı yakaladı.

2018 yılında piyasaya sürdüğü yakut rengine sahip Ruby çikolatası ile tüm dünyayı şaşkına çeviren Callebaut, zirvede bu benzersiz ürünün yeni versiyonu olan Ruby 2’yi de katılımcılarla ilk kez Kahve Zirvesi’nde tanıştırdı. Barry Callebaut Çikolata Akademisi Baş Şefi Yeşim Erol, önceki Ruby çikolatadan daha yoğun, daha meyvemsi ve daha canlı bir renge sahip olan Ruby 2 çikolatasının tüm detaylarını tüketicilerin yeni hazlara olan özlemini karşılamak üzere çikolata tutkunlarıyla paylaştı.

Kahve ve çikolatanın mükemmel uyumunu zirve boyunca sergileyen Callebaut, katılımcıların hem damaklarına hem de gözlerine hitap etti.

www.barry-callebaut.com