Dardanel, Konserve Ton Balığı Kategorisinde Yılın Lovemark’ı Seçildi

Dardanel, Konserve Ton Balığı Kategorisinde Yılın Lovemark’ı Seçildi

Balık ve deniz ürünleri uzmanı Dardanel, MediaCat ve Ipsos işbirliğiyle gerçekleştirilen “Türkiye’nin Lovemark’ları 2024 Araştırması” kapsamında konserve ton balığı kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası seçildi. Araştırma sonuçları tüketicilerin Dardanel markasına olan sevgi, sadakat ve güvenini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bu sene MediaCat öncülüğünde Ipsos tarafından 17’ncisi gerçekleştirilen Türkiye’nin Lovemark’ları araştırmasında konserve ton balığı kategorisinde Türkiye’nin en sevilen markası Dardanel oldu. Dardanel, yapılan araştırmada yenilikçi ürün çeşitliliği, tüketici hayatında yer edinmiş olan marka kimliği ve tüketici beklentilerini karşılayan bir marka olması ile ön plana çıkıyor. 

“Bu araştırma, 40. yılını kutlayan Dardanel’e duyulan güven ve bağlılığın göstergesi” Dardanel Pazarlama ve Kurumsal İletişim Direktörü Yüce Kaner Atalay, “40. yılını kutlayan Dardanel markasına tüketicilerin duyduğu güvenin ve bağlılığın göstergesi olması açısından yapılan araştırmayı çok kıymetli buluyoruz. Yenilikçi üretim anlayışımız, mükemmeli arama çabamız, beklenti ve ihtiyaçları karşılama özenimiz bu başarının temelini oluşturuyor. Bu sene kazanmış olduğumuz dünya gastronomi sahnesinin prestijli ödüllerinden biri olan 2024 Üstün Lezzet Ödülünü de bu sonucun bir neticesi olarak görebiliriz. Sağlıklı, lezzetli, besleyici ve pratik ürün çeşitliliğimizle her geçen gün yeni kategoriler oluşturuyor ve sektördeki lider konumumuzu güçlendiriyoruz. Türkiye’nin Lovemark’ları araştırmasında konserve ton balığı kategorisinde en sevilen marka olarak seçilmemizi sağlayan tüm tüketicilerimize ve iş ortaklarımıza içtenlikle teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

https://www.dardanel.com.tr/