Bir Lokumdan Fazlası

Bir Lokumdan Fazlası

1930 yılında Mardin’de bir taş evin altında şekerleme imalatıyla başlayan serüvenine, üçüncü kuşak olarak şekerleme ve lokum imalatı ile İstanbul’da devam ettiren Bakırkazan, Türk lokumunu tekrar yorumlayıp en kaliteli hammaddeleri kullanarak en şık sunumlarla tüketicileriyle buluşuyor.

Bakırkazan, tüm lokum ürünlerini kaliteden ödün vermeden lokum tebliğine uygun koşullarda ve geleneksel özelliklere bağlı kalarak üretiyor. Lokumların gerçek bakır kazanlarda üretilmesi ve kaliteli malzemelerin kullanılması, tüketicinin boğazında yanma etkisi yaşamamasını sağlıyor.

Türk lokumuna yeni bir form kazandırıp kaliteli hammadde kullanımı ile müşterilerine unutulmaz bir lezzet sunan Bakırkazan, özellikle Behlül Fıstıklı Lokumu ile hem Hore- Sofraların vazgeçilmezi ekmek konusunda tat ve koku öncelikli hususlar olsa da tüketiciler için ekmeğin görünümü de büyük önem taşıyor. 170 yılı aşkın süredir ekmek mayası sektörünün dünya lideri Lesaffre’ın markası Inventis, raflarındaki ekmek çeşitliliğini arttırarak farklılık yaratmak isteyen fırıncılar için birbirinden zengin içerikler sunmaya devam ediyor. Inventis’in ürünü Karışık Dekor, fırıncı raflarını görsel bir şölene dönüştürürken ekmek içeriklerini de zenginleştiriyor. 5 farklı tahıl ve tohumla süslenmiş zengin görünümlü ekmekler yapmanıza yardımcı Inventis Karışık Dekor ekmek süsleme malzemesinin içeriğinde; ay çekirdeği içi, yulaf ezmesi, çavdar ezmesi, buğday ezmesi ve keten tohumu yer alıyor. Profesyonellerin ürün listesinde yer alması gereken bu çok özel karışım, fırınların vazgeçilmez lezzetlerden biri olacak. Inventis Karışık Dekor ile yapacağınız ekmekler ile müşterilerinizin damaklarında unutulmaz lezzetler bırakmaya hazır olun. www.lesaffre.com.tr ca sektörüne hem de son tüketicinin beğenisini kazanıyor. Tamamen el yapımı olan Behlül Fıstıklı Lokumu içerisinde %30 oranında fıstık bulunuyor. Bütün olarak kullanılan fıstıklar, lokum severlere benzersiz bir deneyim sunuyor. Lokumların içerisinde hiçbir glikoz (Nişasta bazlı şeker),fruktoz (Meyve şekeri), yapay tatlandırıcı, koruyucu ve zararlı kimyasal bileşen yer almıyor.

Bakırkazan, Horeca sektörüne üretim, paketleme ve satış alanlarının her aşamasında öncülük ediyor. Ürünlerin formunda yapılan yenilikler, Ar-Ge, üretim, paketleme ve satış konusundaki çalışmalarla bilinirliğini her geçen gün arttıran Bakırkazan; Türkiye’deki 4 mağazası, kurumsal satış ve toptan satış kanalları ile Amerika, İngiltere, Fransa, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan ve Çin başta olmak üzere tüm dünyaya ihracat satışı gerçekleştirmektedir.

‘’Bir Lokumdan Fazlası’’ sloganı ile her damak tadına uygun lokumları tatmak için Bakırkazan satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz.

www.bakirkazan.com.tr