Endüstriyel Mutfak Havalandırmasında Mükemmelliğin Sürdürülebilirlik ve Verimlilik ile Buluşması

Endüstriyel Mutfak Havalandırmasında Mükemmelliğin Sürdürülebilirlik ve Verimlilik ile Buluşması

Halton olarak mutfağın bir restoranın kalbi olduğunun bilincindeyiz. Ham malzemelerin mutfak şaheserlerine dönüştürüldüğü, şeflerin lezzetleri orkestra ettiği ve servis edilen her yemeğin şeflerin ve çalışanlarının mükemmelliğe olan bağlılıklarının bir kanıtı olduğu yer burası.

Bu nedenle gelişmiş havalandırma çözümlerimiz mutfakta yaratıcılık, refah ve sürdürülebilirliğin önünde hiçbir şeyin durmamasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Optimum Hava Kalitesi İle En Yüksek Tasarruf: İç mekan ortam kalitesini sürekli göz önünde bulundurarak hava akışlarında %64’e kadar azalma. Çalışma ortamında istikrarlı konforu sağlarken enerji tasarrufuyla rakipsiz.

Üstün Otokontrol Sistemi: Halton Connect ile mutfakları parmaklarınızın ucuna getirin ve mutfağınızın havalandırmasının bakımını ve çalışmasını optimize edin.

Önce Güvenlik: İçinizin rahat olması için entegre güvenlik özellikleri.

Özelleştirilebilir Çözümler: Benzersiz mutfak alanınıza uyacak şekilde özel olarak tasarlanmış tasarımlar.

Küresel Uzmanlık, Yerel Destek: 30’dan fazla ülkedeki varlığımızla, nerede olursanız olun desteğe her zaman ulaşabilirsiniz.

Sürdürülebilir Operasyonlar: Sürdürülebilir teknolojilerimizle karbon ayak izinizi azaltın.

Halton’da yalnızca müşterilerimizin karbon ayak izini azaltmakla kalmıyoruz, aynı zamanda çevre ve toplum üzerindeki kendi net etkimizi de sürekli olarak azaltmak için çalışıyoruz. Kendi operasyonlarımızda net sıfır karbon emisyonuna ulaşma yolunda ilerliyoruz. Yeşil enerji odak noktalarımızdan biri ama aynı zamanda karbonu giderilmiş paslanmaz çelikten üretilen ilk davlumbazları da teslim ettik.

Halton ile Mutfağınızı Yenileyin, Mutfağınızın Performansını, Sağlığını ve Sürdürülebilirliğini Artırın!

Halton Foodservice, Halton grubu profesyonel mutfak ve restoran havalandırması çözümleri sunan bölümüdür. Halton Foodservice dünyanın dört bir yanında bulunan her türden ticari mutfak alanına oldukça geniş bir deneyime sahiptir.

Çözümler, Yüksek Performanslı Mutfakların dört temel taşı olan Ortam Kalitesi, Güvenlik, Enerji Verimi ve Emisyon Kontrolü özelliklerini bir araya getiriyor.

www.halton.com

Bu bir advertorial haberdir.