Sağlık ve Lezzeti Bir Araya Getiren Meram Un Serisi

Sağlık ve Lezzeti Bir Araya Getiren Meram Un Serisi

Sağlıklı yaşamın öneminin giderek arttığı günümüzde, insanlar beslenme alışkanlıklarını gözden geçirerek daha doğal ve sağlıklı ürünlere yöneliyorlar. Bu ihtiyaca cevap vermek üzere geliştirilen Meram %100 Un serisi, Tam Buğday Unu, Siyez Unu ve Çavdar Unu ile sağlık ve lezzeti bir araya getiriyor. Buğdayın tüm besin değerlerini koruyarak öğütülen, lif ve mineral açısından zengin olan Meram %100 Tam Buğday Unu, besleyici ve lezzetli bir öğün oluşturmak isteyen herkes için ideal bir seçenek sunuyor.

Koyu renkli ve yoğun lezzetli bir un çeşidi olan %100 Çavdar Unu, içeriğindeki yüksek protein ve lif oranıyla sindirimi düzenlerken aynı zamanda kolesterol seviyesinin kontrol altında tutulmasına destek olur. Ayrıca, kan şekeri seviyesini dengeleyerek antioksidan özelliğiyle vücut için önemli bir destek sağlar. 10.000 yıllık geçmişe sahip Siyez Unu, yüksek protein ve lif içeriğiyle sindirim sistemini desteklerken, aynı zamanda tokluk hissi sağlayarak kilo kontrolüne yardımcı olmaktadır. Meram %100 Siyez Unu ile sağlıklı hamur işleri, tatlılar hazırlayabilir ve Meram %100 Siyez Unu’nu yemeklerinizde güvenle kullanabilirsiniz. Sağlıklı ve doğal beslenmenin vazgeçilmez bir parçası olan Meram %100 Un serisi, Al-San Gıda’nın kalite ve güvencesiyle sizlerle buluşuyor. 1992 yılında buğdayın merkezi Konya’da kurulan

Al-San Gıda, ilk günden bugüne yüksek kaliteli üretim, uzman ekipler, güvenilir iş ortaklıkları ve cesur yatırımlarla Türkiye’nin dört bir yanına ve dünyaya lezzetli ürünlerini ulaştırıyor. Al-San Gıda tarafından üretilen Meram Un markası, istikrarlı kalite ve erişilebilir fiyat politikası sayesinde ülkemizin en tanınmış ve en güvenilir markaları arasında yerini alıyor. Özenle seçilen buğdayları, laboratuvarlarında titizlikle inceleyen Al-San Gıda | Meram Un, üretim programına alınan tüm ham maddeyi benzersiz bir öğütme ve eleme işleminden geçirerek evinizdeki lezzetli sofralara, mahallenizdeki işletmelerin mutfaklarına, marketlerinizdeki güvenilir markaların reçetesine 30 yılı aşkın süredir konuk oluyor.

www.meramun.com