El Değmeden Üretilen Kemalpaşa Tatlısı

El Değmeden Üretilen Kemalpaşa Tatlısı

El Değmeden Üretilen Kemalpaşa Tatlısı

Kemtat, ağzınızın tadı bozulmasın diye dört mevsimin her günü her saati neşenizi arttıracak, bununla birlikte doğallığına da asla laf ettirmeyecek bir tatlı üretmek için yola çıktı. Bu yolda el değmeden ulaşılan doğal lezzetin hayalini kuran firma, hijyenik, özenli ve doğal üretim süreci için üretim tesislerinin her birini bu hayalin gerekleri ile donatıyor.

Lezzetiyle kendini tarihe yazdıran Kemalpaşa Peynir Tatlısı’nın yolculuğunu Kemtat Tatlıcılık daha anlamlı bir hale getiriyor.İşlerini büyük bir aşkla yapan ve bu büyük aşkın meyvesi olan ‘’Kemal Paşa Peynir Tatlıları’’ 3000 m² kapalı alanda son teknolojiye uygun, gelenekselin modern teknoloji ile iç içe olduğu en üstün formunda üretiliyor.Otomasyon sistemi ile gerçekleşen üretimler sayesinde günlük 20.000 paket üretim yapılıyor. Güvenilen Lezzetin Aşkı Kemalpaşa Peynir Tatlısı’nın gerçek lezzetine ulaşması için peynir oranının %60, kuru malzemenin %40 oranında olması gerekiyor. Bu yüzden, ince terazilerde gerçek lezzeti ortaya çıkarmaya çalışan firma, ortaya çıkan peynir ve akabinde lezzetiyle damaklara taht kuran Kemtat Kemalpaşa Tatlısı’nı ne eksik ne fazla tam kıvamında olarak tüketiciye ulaştırıyor.

El değmeden üretimin ve geleneksel tatlıları ulaşılabilir kılması hem firma hem de lezzet severler için bir avantaj. Kemtat Kemalpaşa Tatlısı Çataldağ’dan yola çıkan sütün peynire dönüşmesi, taptaze yumurtalar, durum buğday unu ve irmiği, doğal malzemeyi kabartan ve lezzeti abartan tozla damağınızı şenlendiriyor.