Ferahlatan Bitki Çayı Serisi

Ferahlatan Bitki Çayı Serisi

İlhamını “doğallık” ve “sağlık”tan alan Pin Global Gıda; şekersiz ve kalorisiz Pin Vitaminli Soğuk Çay serisinden sonra yeni bir ürün grubu ile sevenleri ile buluşmaya hazırlanıyor. Şu anda hem Türkiye’de hem de Amerika’da şirketleri bulunan Pin Global Gıda, 2021 yılında ilk ürün grupları olan Pin Vitaminli Soğuk Çay serisi ile hem Türkiye’de hem yurt dışında birçok noktada satış başarısı elde ettikten sonra, bu ay itibari ile Pin Bitki Çayı serisi adıyla yeni ürün gruplarını tanıtmaya hazırlanıyor. Çok yakın bir zamanda lansman
dönemi gerçekleşecek ve raflardaki yerini alacak olan Pin Bitki Çayı serisi yeni dönemin ferahlatıcı lezzeti olma yolunda ilerliyor.

Bitki çaylı seri iki farklı çeşitten oluşuyor; Bunlar Pin Hibiscus Tea ve Pin Cool Lime. Bitki çayı serisi de Pin Vitaminli Soğuk Çay serisi gibi şekersiz ve kalorisiz olarak tüketici ile
buluşmaya hazırlanıyor. Pin Cool Lime Doğal limon ve eşsiz nane ferahlığına sahip şekersiz, kalorisiz Pin Cool Lime ile gerçek misket limonu lezzetinin farkına varacaksınız. Pin Cool Lime içeriğindeki yeşil çay sayesinde vücuttaki fazla ödemin atılmasına destek olur.

Pin Cool Lime’ın içeriğindeki yeşil çayın en çok bilinen faydalarından biri de kilo kontrolünü desteklemesidir. Yeşil çay içerdiği polifonollerle güçlü bir antioksidan kaynağıdır. Pin Hibiscus Tea Şekersiz, kalorisiz Pin Hibiscus Tea’nin nefis kokulu, egzotik lezzeti ile doğal ferahlığın farkına varın. Pin Hibiscus’un içeriğinde bulunan hibiskus çiçeğinin sağlık açısından birçok faydası bulunur. Hibiskus zengin bir antioksidan kaynağıdır. Bu sayede, vücuttaki serbest radikalleri temizleyerek bağışıklığın güçlenmesine destek olur. Pin Hibiscus Tea, kırmızı rengini hibiskus bitkisinin doğal renginden almaktadır. Her iki ürün grubuda çok yakında market raflarında ki yerini alıyor olacak. Şu anda Pin Hibiscus Tea & Pin Cool Lime ürün grubuna pindrinks. com.tr’den ulaşabilirsiniz.

www.pindrinks.com.tr