İçecek Endüstrisi Devrimleşiyor

İçecek Endüstrisi Devrimleşiyor

Biranın İnterneti konseptini kuran San Francisco merkezli bir şirket olan Pubinno, Horeca sektöründe tek seferde mükemmel dökümle birlikte içecek endüstrisinde devrim yaratıyor. Veri odaklı çözümleri ile içecek endüstrisindeki iki temel sorunu; standardizasyon ve israfa çözüm oluyor.

Pubinno, Patentli Robotik ve Yapay Zeka destekli sistemleri sayesinde dünya genelinde 3 kıtada 60+şehirde hizmet vermektedir. Bugüne kadar toplamda 62 milyon litreden fazla bir ay mükemmel olarak servis etmiş ve 700 milyondan fazla litre su zayiatını engellemiştir. Bu içecek endüstrisinde net sıfır bir geleceğe geçişi hızlandıracak bir kıvılcım yakıyor. Aynı zamanda Pubinno, yakın zamanda Net Sıfır manifestosunu yayınlamıştır.

Pubinno, son teknolojileri kullanarak hem Dünya’ya hem de içecek ekosistemindeki tüm paydaşlara fayda sağlayan, uçtan uca çözümler sunan bir ürün ekosistemine sahip. Operasyonları otomatikleştirmeye, süreçleri standartlaştırmaya, hijyen ve sürdürülebilirliği sağlamaya kadar içecek endüstrisinin tüm zincirine değer katan, tamamen bağlantılı bir dijital ekosistem oluşturulmuştur.

Horeca endüstrisi, sürdürülebilir ve verimli çözümlere olan talebin de artmasıyla birlikte sürekli gelişen dinamik bir sektör. Pubinno, içecek teknolojisinin bu yeni döneminde öncülük ederek Horeca işletmelerinin özel ihtiyaçlarına yönelik çığır açan ürünler sunuyor. Horeca sektöründe ki işletmeler, Pubinno‘nun ürünlerini kullanarak operasyonlarını geliştirebilir, tutarlı ve olağan üstü içecek deneyimleri sunabilir ve daha sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunabilirler.

www.pubinno.com