Doğallık ve Tazelik Tek Bir Noktada

Doğallık ve Tazelik Tek Bir Noktada

‘Kaliteli farklık’ sloganıyla yola çıkan ve ilk şubesini 2018 yılında, Anadolu Yakası Erenköy’de hizmetinize sunan Pastiera, dünya mutfaklarından seçilmiş lezzetleri, profesyonel hizmet ve hijyen kuralları, farklı tatlara uyarladığı reçeteleri ve modern mimarisi ile müşteri memnuniyetini esas alarak yola devam ediyor.

Dünya genelindeki lokal lezzetlerin orijinalliğini korurken kendi yorumlarımız ve ürün geliştirme çabamız ile müdavimlerimize sürekli farklılık taşımamız, onları her defasında şaşırtmamız bizim temel farklılıklarımızdır.

Gelato Artiginale akımının, Türkiye’deki öncülerinden olan Pastiera‘nın misafirlerine sunduğu gelatove sorbelerin en büyük özelliği uzun stoklu olmamasıdır. Bizim için nitelikli gelato taze ve besin değerleri korunmuş gelatodur. Dünyaca ünlü Fransız pastacılığının en ileri üretim tekniklerinin kullanıldığı, hafif pastacılık ürünlerimizin üretim süreçlerine dayalı en kaliteli ürünü sunan, nitelikli pastacılık akımının Türkiye’deki en başarılı temsilcilerinden biriyiz. Çikolatanın, kakao çekirdeğinden tablete kadar olan tüm aşamalarını hassasiyet ile işlediğimiz tesisimizde, sürekli taze çikolatalar üretmeye devam ediyoruz. Aynı zamanda uyguladığımız gelato ve pastacılık reçetelerine göre farklılıklar gösteren, dünyanın en büyük çikolata markaları ile de partnerlik etmekteyiz. Dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen yeşil kahve çekirdeklerinin kavurma profillerini sürekli güncelliyoruz, bu şekilde misafirlerimize taze kahve sunuyoruz. Zincir kahve markaları yurtdışından gelen ve 1 yıldan uzun süreli kahveleri piyasaya sürerken Pastiera olarak ileri kavurma teknikleri ile kaliteli kahve sunmaktadır. Nitelikli kahve akımının bir gelatoshop içerisinde uygulanabilirliğini gösteriyoruz.

www.lugelato.com