Akıllarda Yer Edinmek İstiyoruz

Akıllarda Yer Edinmek İstiyoruz

Markamızın en büyük avantajı, 1953’ten beri güvenilir üretim yapıyor olması.Yalın üretim mantığı ile hareket ederek gereksiz zaman kayıplarını önlemeye çalışıyoruz. Bunun için rekabeti verimli ürünler ve en önemlisi pazardaki geri bildirimlere yönelik ürünler yaparak güçleniyoruz.

Markamızın en önemli misyonu, insan sağlığını öncelik olarak görmesidir. Bu konuda katkısız, koruyucu içermeyen, glutensiz ve yüksek proteinli içeriğe sahip ürünlerimizden asla taviz vermiyoruz.

Şu an sektörde en büyük avantajımız yeni üretimimiz olan Türkiye’de ilk olarak üretilen probiyotik mikroorganizmalar ile fermente edilerek üretmiş olduğumuz “Probiyotik Dana Sucuk”ile sağlamayı düşünüyoruz.

Unlu Mamüller kategorisinde üç, donuk gıda kategorisinde yine üç adet olmak üzere ısıtılarak yemeye hazır ürünlerimiz mevcut. Yöresel lezzetler olarak ele aldığımız pastırma, sucuk ve mantı ürünlerimiz için coğrafi işaret belgelerine uzun yıllardır sahibiz.

Başyazıcı Gıda olarak hedefimiz, ürün yelpazemizi genişleterek ülkenin ve dünyanın dört bir yanına aralıksız ulaşmaya devam etmek. Satış kanallarında daha hızlı tüketilebilen “Baş’la Bitir” serimiz ile birlikte düşük gramajlı gıda ürünlerinde pazar payı almayı hedefliyoruz. Ayrıca donuk ürünlerde hızlı ihracata yönelik Ortadoğu, Rusya ve Afrika bölgelerinde de satışlarımızı arttırma hedefi koyduk. Markamızın Avrupa ve Amerika tescillerini almış bulunuyoruz. Pastırma birçok ülkede farklı isimler ve yöntemler ile yapılmakta fakat bizim damak tadımıza ulaşmak pek mümkün değildir. Birkaç sene içerisinde Avrupa’da hayata geçireceğimiz tesisimiz ile aynı standart ve üretim kültürü ile dünyadaki etnik pazara pastırmalarımızı ulaştırmayı hedefliyoruz

Markamızı diğer rakiplerden ayıran en büyük özelliği “taze et” kullanmasıdır.70 yıldır et ihtiyacımızı yetiştirdiğimiz besilerimizden karşılıyoruz. Taze et akışını çoğunlukla Doğu Anadolu meralarında beslenen canlı hayvanları tesislerimizde, kendi bakım yöntemlerimiz ile büyüttüğümüz hayvanlarımızdan karşılıyoruz. Veteriner hekimlerimiz ve çiftliklerde çalışan onlarca emektarımız sayesinde sağlıklı ve verimli et tedarikini bu şekilde yıllardır devam ettiriyoruz. İthal ürün tercih etmeyerek hem Doğu Anadolu Bölgesi’ndeki hayvancılığa hem de İç Anadolu Bölgesi’ndeki ekonomiyi desteklemiş oluyoruz.

2018’den bu yana kendi çiftliğimizde faaliyette olan biyogaz tesisimiz sayesinde yılda 60 bin ton üzerinde karbon salınımı sağlıyoruz. Biyogaz tesisimiz ile karbon emisyonunu azaltarak, gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmayı amaçlıyoruz.

Bu yıl hedeflerimiz arasında anket sonuçlarında en fazla bilinen ilk 3 marka arasında yer almak bulunuyor. Aynı zamanda sağlıklı gıda kategorilerinde ürün çeşitlerimizi artıracağız. Ancak bu hedeflerimizin yanı sıra daimi hedefimiz güvenilen ve tercih edilen marka olarak akıllarda yer edinmek istiyoruz.

www.basyazici.com.tr

Bu bir advertorial haberdir.